Утеплитися на зиму. Топ-5 українських брендів термобілизни

2947 0
Tvoemisto.tv пропонує перелік українських виробників термобілизни, де можна підібрати її жінкам, чоловікам та дітям.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Термобілизна – це вид спідньої білизни, головним завданням якої є не стільки зберегти тепло, а утримати тепловий баланс шкіри. Термобілизна найбільш поширена серед спортсменів, туристів, військових, рибалок, мисливців. Разом з верхнім одягом з мембранних та теплоутримуючих матеріалів вона створює ефективні багатошарові комплекти одягу.

Основна частина терморегуляційного процесу відбувається через відведення надмірної вологи від тіла для запобігання переохолодженню в момент, коли робота (і, як наслідок, вироблення тепла) тіла зменшилася, але волога, утворена для його охолодження, зі шкіри ще не випарувалася. Таким чином ніби осушуючи шкіру, термобілизна сприяє зменшенню тепловтрат коли людина перестає рухатися та певний час утримує в собі тепло, після того як волога перенеслася від шкіри на поверхню термобілизни.

Tvoemisto.tv пропонує перелік українських виробників термобілизни, де можна підібрати її жінкам, чоловікам та дітям.

Termoshop 

Цей український виробник родом із Тернополя пропонує термобілизну анатомічного крою, що не додає об'єму, тканину з натуральним складників та високим рівнем гігроскопічності - вбирає вологу і піт, залишаючись при цьому сухою.

На сайті бренду запевняють, що мають у асортименті великий вибір розмірів для чоловіків жінок і дітей. Із 1 вересня кожен десятий комплект термобілизни від Termoshop передають на ЗСУ. Вартість дорослого комплекту становить 999 грн, підліткового – 799 грн, а дитячого – 699 грн. На сайті виробника можна з’ясувати, який розмір підійде найкраще, із чим носити, які переваги тощо.

Mira Termo

Для виготовлення термоодягу Mira Termo використовує тканини Polartec®, США (всесвітньо відома марка американських термо тканин) і 100% італійську вовну меріноса (м'який вид вовни, спеціально призначений для натільної білизни).

Виробник пропонує стандартні моделі, а також є можливість скорегувати модель термобілизни по довжині і ширині на будь-яку статуру дитини чи дорослого. Замовити такий термо одяг можна у розділі Під замовлення, вказавши побажання і параметри у коментарях. Дитячі комплекти тут стартують від 600 грн, для дорослих верх (гольф) обійдеться орієнтовно у 900 грн, а комплекс у 1700 грн.

BEZBRENDU 

Український виробник одягу BEZBRENDU з Вінниці заснований у 2018 році. Тут, окрім спортивних комплектів, повсякденного одягу, можна придбати чоловічу та жіночу термобілизну. Так, для чоловіків вони коштуватимуть від 849 грн зі знижкою, а для жінок – від 999 грн. Магазин працює з 9:00 по 21:00.

За будь-якими питаннями можна звернутися за телефоном: 067 186 13 13 або детальніше прочитати на сайті.

BAFT

Український виробник одягу BAFT виготовляє термобілизну для жінок, чоловіків і дітей. Зокрема, бренд займається виготовленням термошкарпеток, шапок, водонепронекних костюмів та флісово-мембранних костюмів. Ціни на термобілизну коливаються від 983 до 1950 грн. Термошкарпетки коштують від 135 до 273 грн.

Детальнішу інформацію можна знайти на сайті за посиланням.

Asalart

Український виробник спортивного одягу, купальників та термобілизни. В інтернет-магазині доступні оптові та роздрібні закупки товару. Бренд пропонує вироби із теплопровідної тканини, що не пропускає вологу. Жіноча термобілизна коштує від 833 грн зі знижкою. Ціни на чоловічу коливаються від 756 до 833 грн  зі знижкою.

Детальнішу інформацію можна дізнатись на сайті.

Підготували Ольга Коваль та Ірина Давосир

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!