Ті, що хочуть змінити Львів. На tvoemisto.tv стартує нова рубрика

1444 0
25 жовтня 2015 року в Україні мають відбутися місцеві вибори. Вже зараз політики активно звітують про свої досягнення та розповідають, що зміниться за умови, якщо вони стануть депутатами міських рад. У зв’язку на tvoemisto.tv стартує нова рубрика «CityChange».
фото: helpintourism.com, 032.ua

фото: helpintourism.com, 032.ua

«Обіцянки та конкретні справи – це те про що ми писатимемо у новій рубриці. Львів’яни мають знати, хто йде до міської ради та що вони роблять конкретно вже сьогодні чи обіцяють зробити у майбутньому, отримавши підтримку громади. Така інформація дозволить згодом проаналізувати, що було сказано, а відтак й зроблено народними обранцями», - наголосили у редакції «Твого міста».

«Ми не писатимемо популістських заяв про те, що хтось гірший, а хтось – кращий. Зосередимось на конкретних проблемах міста та реальних пропозиціях щодо їх вирішення від теперішніх та майбутніх депутатів . Така інформація дозволить згодом проаналізувати, що було сказано, а відтак й зроблено народними обранцями», - пояснили у редакції. 

Водночас, Твоє місто пропонує свій майданчик іншим громадським рухам чи політичним силам, які готові змінювати Львів на краще.

"Якщо Ви готові відповідати на «незручні» питання, відкрито обговорювати важливі для львів'ян теми і згодом демонструвати свою відповідальність за сказане – ми з радістю готові працювати над спільними інформаційними проектами, які принесуть користь нашому місту і його мешканцям", - зазначили ініціатори проекту.

ТЕГИ: CityChange
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!