На правах реклами

ТОП-5 альтернативних розваг для маленьких львів’ян

4958 0
У Львові для святкування дитячих днів народжень та, загалом, для дитячого дозвілля доступні неординарні та цікаві розваги. Пропонуємо список найоригінальніших і найбільш трендових дитячих розваг, які можна відвідати у Львові. Список Tvoemisto.tv підготувало спільно з мережею дитячих парків святкування днів народження "Дитяча планета у Львові".
ФОТО:  formation-petite-enfance.info

ФОТО: formation-petite-enfance.info

1. X-box. Для поціновувачів віртуальних ігор можна організувати свято з ігровою приставкою X-box. У Львові влаштувати свято для найменших із грою X-box можна у парку розваг «Дитяча планета». Такий вид святкування дня народження буде до смаку від найменших до дітей старшого шкільного віку.


2. Тарзанка (для дітей, котрі старші 10 років). Компенсувати активний відпочинок для дітей у погану погоду в приміщенні допоможе тарзанка. Це не тільки розворушить всіх гостей, але і надасть нових вражень для дітей.

3. Гіроборди. Напевно, побачити дітей на дивних конструкціях без будь-якого керування на вулицях – справа вже звична. Зараз такий вид розваг для дітей є найпопулярнішим. Принаймні, в мережі парків розваг «Дитяча планета». Усі бажаючі можуть покататися по парку скільки заманеться, а інструктори пояснять та навчать керувати гіробордом за декілька хвилин. Здається, що навчитись кататись на них дуже складно, проте сучасні діти опановують все дуже легко. Основне в катанні на гіроборді - навчитись контролювати свої рухи та навчитись тримати рівновагу, адже цей атракціони реагує на рухи тіла.

4. Аквагрим (розмальовування обличчя). Така атракція для дитячого свята не потребує великих затрат та зусиль. Можна організувати цей процес навіть вдома: для цього потрібні лише спеціальні фарби та вміння малювати. Готові екскізи можна знайти на різноманітних сайтах або спитати дітей, який образ вони б хотіли.

5. Дитячий скеледром. Такий атракціон буде цікавий всім фанатам «Людини-павука». Для активного святкування парк розваг «Дитяча планета» пропонує відвідати міні скеледром для дітей, який є повністю безпечним, адже знизу знаходиться м’яка яма з паралону.

Партнер публікації -  "Дитяча планета у Львові"
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!