ТОП-6 найпопулярніших факультетів ЛНУ ім. Франка цьогоріч

9387 0
В Україні завершилася вступна кампанія. Львівські виші опинилися серед лідерів за кількістю заяв вступників. Львівський національний університет імені Івана Франка зайняв друге місце. Tvoemisto.tv дізнавалося, на які факультети Франкового університету ціьогоріч вступники подали найбільше заяв.
фото: lnu.mow.fm, promin.cv.ua, regionews.sumy.ua

фото: lnu.mow.fm, promin.cv.ua, regionews.sumy.ua

Львівський національний університет імені Івана Франка посів друге місце (56 622 заяви), поступившись столичному вишу – Київському національному університету імені Тараса Шевченка (62 490 заяв).

Як розповіли Tvoemisto.tv в прес-центрі ЛНУ імені Франка, цьогоріч найпопулярнішими серед абітурієнтів стали шість факультетів:

1. Юридичний факультет
2. Факультет іноземних мов
3. Факультет міжнародних відносин
4. Економічний факультет
5. Географічний факультет
6. Факультет прикладної математики та інформатики

Нагадаємо, у трійку лідерів ВНЗ за популярністю у абітурієнтів увійшли Київський національний університет ім. Шевченка – 62 тис. 490 заяв, Львівський університет ім. Франка – 56 тис. 622 заяви та НУ «Львівська політехніка» – 54 тис. 599 заяв. За ними йдуть два столичних виші: Київський політехнічний інститут – 47 тис. 664 заяви та Київський національний торговельно-економічний університет – 40 тис. 206 заяв.

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!