Політична реклама

Топ музичних подій травня у Львові

1769 0
На травень у Львові традиційно заплановано багато фестивалів та концертів. Цього року найбільш масштабні музичні події травня – це фестивалі «Флюгери Львова», «Віртуози» та концерт з нагоди 20-річчя гурту «Океану Ельзи».

«Флюгери» уже звично будуть доповнювати програму святкування Дня міста і відбудуться в дворику міської Ратуші. За чотири дні, з 1 до 4 травня, тут виступить 17 гуртів. Це – музиканти з України, Канади, Польщі, Румунії, Азербайджану, Ізраїлю, Канади, Франції, Мексики та Росії. У програмі «Флюгерів» заплановані концерти гуртів Medicus (jazz-rock band, Україна), ГИЧ Оркестр (Україна), Біґ-бенд Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного Miąższ (Польща), Elvira Sarykhalil (Україна, Крим), Taraka (Польща), Vivienne Mort (Україна), DagaDana (Україна-Польща), ShockolaD (Україна) та інші.

Як і щороку, в неділю на «Флюгерах» буде Прокидання. Цього разу із гуртом «Кому вниз», який представить свій альбом «4», створений спеціально до ювілею Тараса Шевченка. Вхід на фестиваль буде платним, купитити квитки можна у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35).

15 травня у Львівській обласній філармонії (вул.Чайковського, 7), стартує Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози». Він триватиме до 8 червня. За цей час відбудеться 25 концертів. Розпочнеться фестиваль гучною прем’єрою нового твору видатного композитора сучасності Євгена Станковича – «Страсті за Тарасом». Загалом у філармонії гратимуть і камерну музику, і великі вокально-симфонічні концерти, бароко та джаз, музику західноєвропейських класиків та сучасних музикантів, повідомили tvoemisto.tv організатори. Купитити квитки можна у касах Філармонії.

А 31 травня український гурт «Океан Ельзи» дасть концерт з нагоди свого 20-річчя. ОЕ гратиме на стадіоні «Арена Львів». Квитки можна замовити на сайті kasa.in.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!