Трагедія на Грибовицькому сміттєзвалищі: шукають не трьох, а чотирьох людей

3355 0
На Грибовицькому сміттєзвалищі шукають чотирьох осіб: рятувальників ДСНС та працівника ЛКП «Збиранка», із яким не можуть вийти на зв’язок.
фото: www.unian.ua

фото: www.unian.ua

Під завалами на Грибовицькому сміттєзвалищі зникли не троє, а четверо людей – троє працівників ДСНС та один працівник ЛКП «Збиранка». Про це сьогодні, 31 травня, на сесії Львівської облради повідомив депутат Жовківської райради Ігор Муравський, – пише IA ZIK. За його словами, стався обрив висотою 90-100 метрів і на цих людей обвалилося сотні тонн сміття. Під завалами опинилися молоді чоловіки, віком 27-32 роки, батьки малолітніх дітей.

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище закрите. Чи вивозять сміття зі Львова?

Як повідомив Tvoemisto.tv речник ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев, факт того, що під завалами опинився працівник ЛКП поки що не підтверджений. «Ми продовжуємо шукати трьох наших товаришів-рятувальників. З’явилася інформація, що певний час не виходив на зв’язок один із працівників ЛКП «Збиранка», що родичі не можуть до нього додзвонитися. Однак, поки що нема підтвердження факту, що він був безпосередньо тут на місці», – зазначив Віталій Туровцев.

Читайте також: Львів розглядає два варіанти для вирішення питання зі сміттєзвалищем. Відео

Нагадаємо, 30 травня, приблизно о 15:30 на сміттєзвалищі в Грибовичах, що біля Львова, стався зсув сміття. Під завалами опинилися рятувальники. Пошуки тривають.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!