Трамваї до обіду не курсуватимуть через площу Ринок

2142 1
Тролейбус №13 їздитиме лише до ТРЦ Forum Lviv.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Через святкові заходи з нагоди Дня міста, які відбуватимуться сьогодні, 4 травня, через площу Ринок не курсуватимуть трамваї №1, 2 та 9. Про це повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Як зміняться маршрути трамваїв Львова. Інтерактивна мапа

Із 10:00 до 14:00 трамваї №1 та №9 об’їжджатимуть площу Ринок вулицями Підвальною й Городоцькою, а трамваї № 2 — вулицею Вітовського. Водночас тролейбус №13 курсуватиме лише до ТРЦ Forum Lviv.

Додамо, що через веломарафон та святкову ходу до Дня міста, сьогодні у центральній частині Львова можливі тимчасові обмеження руху.

 

 


Читайте також:
4 Травня, 2019 09:18
666 ... і про трамваї нарешті потурбувались .. організували їм обід ... а ще -- змінюють маршрути руху половини маршрутів ... це вже новий рівень демоср.атизації після перейменування вулиць ... "нові" українці(?) таки навчились , як нічого не роблячи , робити щось ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!