Трамвай на Сихів: що вже зроблено? Інфографіка

2889 0
Основні роботи по будівництву трамвайної колії на Сихів уже майже виконані. Проте, у зв’язку з непередбачуваною необхідністю заміни аварійного колектора на вул. Угорській, дату запуску трамваю було перенесено на 2016 рік. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

За словами директора ЛКП «Львіватодор» Олега Берези, ремонтні роботи по Лоту  1 (вул. Угорського – вул. Вернадського) виконані на 95%. В найгіршому стані перебувають ремонтні роботи по влаштуванню посадочних платформ, їх виконали тільки на 15%.

«По частині проекту від вул. Угорська до вул. Вернадського залишилося встановити трамвайні рейки на розворотному кільці  біля кінотеатру ім. Довженка, встановити посадкові платформи та виконати роботи з благоустрою. Також поетапно реалізовується проект по перенесенню ринку «Санта-Барбара» на вул. Антонича», - розповідає директор ЛКП «Львівавтодор»

По Лоту 2 (вул. І. Свенціцького – вул. Угорська) виконано 55% всіх ремонтних робіт.

«По частині трамвайного шляху від вул. І.Свенцiцького до вул. Угорська основна робота станом на зараз – це облаштування колектора», - зазначив Олег Береза.

Будівництво ж каналізаційного колектора на вул. Угорській планують розпочати після настання сприятливих температурних режимів.

«Зараз тривають організаційні підготування до будівництва колектора і як тільки спадуть морози, ремонтники приступлять до його зведення. Інші роботи по проекту буде продовжено орієнтовно з весни, оскільки погодні умови не дозволяють їх якісно виконати зараз», - розповів Олег Береза.

Нагадаємо, ЄБРР виділив додаткові кошти у розмірі 6 млн грн на заміну аварійного колектора, для ремонту шляхопроводу на вул.Хуторівка та для будівництва з’їзду з нього.

 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!