Троє львів’ян вибороли золото на чемпіонаті Європи з армспорту

892 0
Львівські армреслери вибороли 5 медалей, три з яких найвищого ґатунку.
ФОТО: УПРАВЛІННЯ МОЛОДІ І СПОРТУ ЛОДА

ФОТО: УПРАВЛІННЯ МОЛОДІ І СПОРТУ ЛОДА

У Литві 26 жовтня стартував чемпіонат Європи з армрестлінгу. Найкращих визначають як серед юнаків, так і серед юніорів, молоді та дорослих Україну на змаганнях представляють понад пів сотні спортсменів, з яких п‘ятеро тренуються на Львівщини.

Як повідомили в управління молоді і спорту Львівської ОДА, у перший день визначили найкращих у змаганнях на ліву руку. Львівські армреслери вибороли 5 медалей, три з яких найвищого ґатунку.

Читайте також: Біатлоністки з Львівщини здобули «срібло» і «бронзу» на чемпіонаті України

У ваговій категорії 60 кг серед юнаків до 15 років чемпіоном Європи став Олександр Гачек. Святослав Габрилей виборов золото серед юніорів до 18 років у ваговій категорії 65 кг. Золото виборов також Тарас Серафин Тарас серед молоді до 21 року у ваговій категорії понад 90 кг.

Додамо, що віцечемпіоном серед молоді став Богдан Фабрика, який змагається у категорії 75 кг. Бронзу у ваговій категорії 85 кг серед молоді виборов Микола Сингалевич.

Фото: управління молоді і спорту ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!