Троє людей у Києві постраждали від ракетного удару. Оновлено

811 0
Всіх госпіталізували.
Умовне фото

Умовне фото

Під час російського ракетного удару по Україні зранку в четвер, 29 грудня, ворог атакував Київ. Вже відомо про трьох постраждалих. Також містян закликають запастись водою та попереджають про можливі відключення електроенергії. 

Джерела: Віталій Кличко, КМВА

«На даний момент троє постраждалих у Києві. В тому числі – 14-річна дівчинка. Всіх госпіталізували», – пояснив мер столиці Віталій Кличко. 

Читайте також: ЗСУ відбили атаки окупантів біля 15 населених пунктів, – Генштаб

У Київській міській військовій адміністрації (КМВА) додають, що уламками збитих ракет пошкоджено три приватних будинки та один автомобіль в Дарницькому районі. У Голосіївському районі виявлено уламки ракети на проїжджій частині та на території однієї із шкіл. У Печерському районі виявлено уламки ракети на дитячому майданчику та в одному з дворів, пошкоджено один автомобіль. 

Міській голова попередив містян про можливі перебої зі світлом. «Зарядіть телефони та інші пристрої. Зробіть запас води», – наголосив він.

Нагадаємо, ​​зранку 29 грудня у всіх областях України оголосили повітряну тривогу через загрозу масованого ракетного удару з використанням стратегічної авіації.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!