Троє неповнолітніх травмувалися внаслідок ДТП із п’яним водієм на Львівщині

1230 0
Інцидент трапився у Стрийському районі.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Внаслідок ДТП із п’яним водієм на Львівщині травмувались четверо осіб, троє із них неповнолітні. Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

«Водій автомобіля «Opel Combo», 22-річний житель району, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП водій фургона та три його пасажирки зі Стрийського району, 16-річна і дві 17-річні дівчини, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів», – йдеться у повідомленні. 

Наразі водія, що кермував автомобілем напідпитку, затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, що за два місяці цього року поліцейські склали понад 1600 протоколів на водіїв з ознаками сп’яніння.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!