Три тези про електронне майбутнє львівської міліції

1981 0
Про електронні послуги ДАІ, паспортних столів та міліції Tvoemisto.tv поспілкувалось із Романом Баховським, заступником начальника управління кадрового забезпечення ГУ МВС України у Львівській області. Пропонуємо вам 3 тези про електронне майбутнє львівської міліції.
фото: zerna.at.ua, libr.rv.ua

фото: zerna.at.ua, libr.rv.ua

1.      Ми почнемо з малого – довідки про несудимість. Плануємо пропрацювати механіку реєстрації на прийом до начальника Роловного управління в електронному режимі. У нас є суттєва проблема – відсутність електронного документообігу. Ми над цим працюємо і прагнемо до впровадження інновацій. Сподіваємось, що нам вдасться започаткувати таку річ, як електронне звернення: тобто, будь-яке питання, якщо воно стосуються тієї галузі, яку ми відкриваємо, громадянин може електронно заповнити і отримати відповідь наших працівників.

Читайте також: У Львові з'явиться онлайн-кабінет для мешканців: як це працює

2.      Найбільш проблемним і дороговартісним є саме програмне забезпечення електронного документу. Якщо знайдеться фінансування для запровадження електронного документообігу, тоді комп’ютеризація і встановлення робочих місць буде другорядною проблемою.

3.      Електронні послуги паспортних столів та ДАІ вже в недалекій перспективі, але під впровадженням кожної електронної послуги є ряд обговорень, консультацій, роз’яснень на всіх рівнях: експертних, державних, на рівнях прийняття політичних рішень. Але ми почали і думаю, що протягом нетривалого часу будуть з’являтися нові й нові сервіси.

Записала Вікторія Петрик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!