Центр обліку та нічного перебування бездомних у Львові потребує теплого одягу

6966 0
Центр нині особливо потребує чоловічого одягу: курток, взуття, светрів, штанів, білизни.
Photo by Jon Tyson on Unsplash

Photo by Jon Tyson on Unsplash

Через похолодання Центр обліку та нічного перебування бездомних у Львові особливо потребує теплого одягу та взуття, бо кількість людей, які приходять на ночівлю, збільшується. Усіх небайдужих просять допомогти, принісши на вул. Кирилівську, 3а взуття чи одяг.

За словами керівниці Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб Ольги Ільчишин, у період карантину заклад перейшов на цілодобовий графік роботи. Протягом десяти місяців цього року послугами відділення нічного перебування скористалися 134 людини, з яких 19 жінок і 115 чоловіків. Соціальні працівники Центру у співпраці з благодійними та громадськими організаціями також регулярно патрулюють у місті, аби виявити безпритульних та розповісти їм про доступні послуги.

Читайте також: Через локдаун спільнота «Оселя» залишилася без доходу. Як допомогти

Центр нині особливо потребує чоловічого одягу: курток, взуття, светрів, штанів, білизни. Працівники Центру звертаються до небайдужих мешканців міста з проханням пожертвувати теплий одяг та за потреби надавати соціально незахищеним особам інформацію про діяльність Центру.  

Повідомити про місцеперебування безпритульних можна також за стаціонарним номером телефону: (032)-233-14-79 у робочі дні з 09:00 до 18:00. А приносити одяг – із понеділка до неділі із 09:00 по 22:00.

Для довідки

Центр обліку та нічного перебування безпритульних – це установа, в якій потребуюча людина може отримати ночівлю, харчі та теплий одяг, а також відновити документи й отримати допомогу в пошуку роботи. Центр є бюджетною установою управління соціального захисту ЛМР і надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились без житла. Зокрема, веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцеперебування, виконує соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!