Україна

Цієї ночі росія атакувала Україну «шахедами».Скільки вдалося збити

405 0
У результаті протиповітряного бою збито усі 20 «шахедів».
Фото ілюстративне: Цензор

Фото ілюстративне: Цензор

Повітряні сили ЗСУ у ніч на 9 квітня знищили усі 20 «шахедів» з 20, якими росія атакувала Україну.

Джерело: командувач Повітряних Сил Микола Олещук у Telegram

Окупанти запустили по Україні 20 ударних БпЛА типу «шахед» із мису Чауда – Крим, Приморсько-Ахтарськ – рф, а також чотири зенітні керовані ракети С-300 з окупованої Донеччини.

До відбиття повітряного нападу залучались винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України.

У результаті протиповітряного бою збито усі 20 «шахедів» у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій та Львівській областях.

Нагадаємо, що уламки ворожих безпілотників пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині. На місці виникла пожежа. Її оперативно загасили. Жертв та постраждалих немає. 

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!