Цього року на Львівщині збудують найдовший міст Західної України

8469 0
Ремонт мосту розпочали ще у 2019 році.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Цього року на Львівщині планують завершити капітальний ремонт мосту, який зруйнували повені у 2008 році. Про це повідомили у ЛОДА.

Йдеться про міст у Крушельниці Сколівського району, який входить до траси О140406 Східниця – Верхнє Синьовидне.

Ремонт мосту розпочали ще у 2019 році. Впродовж цього часу виконали земляні роботи й облаштували під’їзні шляхи до  мостового переходу.  

Загальна вартість капітального ремонту – 65,49 млн грн. Роботи виконує ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за кошти Державного дорожнього фонду.

Загальна довжина нового мосту становитиме 165,78 м. Він стане найдовшим на Західній Україні на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.

Попередній міст ще у 2008 році зруйнувався під час негоди. Тоді мешканці сіл Підгородці, Сопіт, Урич та Ямельниця залишились без автомобільного сполучення, тож поруч відкрили тимчасовий міст із арматури.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!