Київ

Цього вікенду у Києві проведуть 9 безоплатних екскурсій новими маршрутами

831 0
Вихідними у місті організовують пізнавальні прогулянки.

Управління туризму та промоцій КМДА й Київський центр розвитку туризму підготували 9 безоплатних екскурсій для киян та гостей столиці, додавши 3 нових маршрути. 

Екскурсія «Київ незвичний – від минулого до сьогодення», де можна буде відкрити для себе незвичні місця Києва та історії про людей, які з ними пов’язані.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
Дата та час: 16 червня, 18:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/EvQSDDF3trFaVxfp8
Дата та час: 17 червня, 11:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/yp5rhJ9WCxnai5F86.

Маршрут: Золоті Ворота – Пам'ятник коту Пантелеймону – Двір з воронами – Пейзажна алея – Сквер київських інтелігентів – Пам'ятник Анні Ярославні – Київський велотрек – Ботанічний сад ім. академіка О. В. Фоміна.

 

Екскурсія «Як козаки та магістрат на Подолі жили», під час якої можна буде відкрити для себе таємниці середньовічного Подолу та дізнатися про традиції київського самоуправління.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
Дата та час: 16 червня, 17:30. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/3ji9sHk47QavyPJS8.
Дата та час: 17 червня, 18:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/zu75iUgt9dufjB8p8.

Маршрут: Контрактова площа – Церква Успіння Богородиці Пирогощої – Церква Миколи Притиска – Житній ринок – Кам'яниця київського війта – Церква Святої Катерини.

 

Екскурсія «Все починається з Університету», під час якої можна буде дізнатися, як Університет дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також ознайомитися з історією створення навколо Червоного корпусу парку та ботанічного саду.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
Дата та час: 17 червня, 15:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/hmhpHKHWif9CJTVr8

Екскурсія «Київ хрещатий», під час якої можна буде ознайомитися зі старовинним містом, його історією та людьми, які формували, створювали і будували Київ.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
Дата та час: 17 червня, 16:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/3YRynxowoeCfCqRr7
Дата та час: 18 червня, 16:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/4KVisQ9BR6WYEG8R6

Екскурсія «Прогулянка театральним Києвом», де можна буде дізнатися, як і коли виникли театральні традиції Києва, а також почути про перші театри, їх корифеїв і сучасних майстрів сцени.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
Дата та час: 18 червня, 13:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/yVBe6aNCNGADpGYU9

Екскурсія «Таємниці града Ярослава», під час якої розкриються таємниці давнього Києва, Софійського та Михайлівського соборів.
Місце зустрічі вказано в анкеті.
Дата та час: 18 червня, 18:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/64CMio2UoCASkqgC7

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасникам буде підтверджено реєстрацію телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому у разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, які розташовані неподалік.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!