ЦВК опрацювала майже всі голоси. Хто лідирує у 118-му окрузі. Оновлено

15089 1
Серед партій у 118 окрузі найбільшу підтримку отримала партія «Голос».
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Центральна виборча комісія опрацювала понад 96% голосів у 118-му виборчому окрузі, який охоплює частину Личаківського і Шевченківського районів Львова, а також Пустомитівський район Львівщини. Серед мажоритарників змінився лідер: кандидатка від «Голосу» Галина Васильченко наразі випереджає свого опонента самовисуванця Богдана Дубневича трохи більше, ніж на 200 голосів, – 31,26% проти 31,01%. Артем Федецький, якого висунула партія «Слуга Народу», має 12,4%.

Додамо, що лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук заявив про фальсифікацію результатів виборів у 118-му окрузі у Львові.

«Ми знали що будуть порушення і зловживання. Але таких порушень, яких зазнає виборчий процес на одному з виборчих округів, де перемагає наш кандидат, не було з 2012 року. Йдеться про 118 округ у Львові, де від нашої партії йде молода економістка Галина Васильченко, а її основний конкурент – сумнозвісний Богдан Дубневич», – каже він.

За словами Святослава Вакарчука, який посилається на дані екзит-полу, Васильченко перемагала з розривом в 13,4%. Вона набрала 36,3,% голосів виборців, тоді як Дубневич – 22,9%.

Серед партій у 118 окрузі найбільшу підтримку отримала партія «Голос» – 29,86%, далі йде «Європейська солідарність» – 26,99%, «Слуга народу» – 15,31%, «Батьківщина» – 5,69%, решта – менше 5%.

 

 

Нагадаємо, вчора в Україні відбулись позачергові вибори до парламенту, в яких взяли участь 22 партії. Львів’яни також обирали окремих кандидатів на чотирьох виборчих округах.



Читайте також:
22 Липня, 2019 15:00
Дмитро А тепер (в порушення закону) оголосили перерву до 11:00 завтра. Розрахунок на те, щоб втомити членів ДВК і переписати протоколи під Дубневича. Екзит-пол ФАМА давай Васильченко перемогу з понад 10% відривом...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!