Туніс скасував тижневий карантин для туристів

931 0
Послаблення обмежень діють для туристів, які подорожують чартерними або регулярними рейсами за лінією туроператора.

Туніс послабив ковід-обмеження та скасував 7-денний карантин для іноземних туристів, якщо ті подорожують чартерними або регулярними рейсами за лінією туроператора. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посилання на Офіс туризму країни.

«У зв'язку з помітним покращенням епідемічних показників у Тунісі міністерство охорони здоров'я ухвалило рішення пом'якшити умови прийому пасажирів, що прибувають на територію Тунісу, з 16 жовтня. Відвідати республіку без карантину можна у разі пред'явлення ПЛР-тесту або сертифіката вакцинації».

Іноземні туристи, які прибувають до Тунісу чартерними рейсами або регулярними рейсами (на блокових місцях) у рамках організованих поїздок (турпакет), звільняються від 7-денного карантину в разі пред'явлення під час реєстрації в аеропорту ПЛР-тесту, зробленого за 72 години до вильоту.

Тест не потрібно робити дітям до 12 років. Також від нього звільняються щеплені мандрівники, у яких від другої дози вакцинації пройшло не менше ніж за 14 днів до прибуття в Туніс, і вони мають відповідний сертифікат.

Перед поїздкою туристи повинні заповнити спеціальну декларацію здоров'я. В аеропорту після прибуття пасажирів очікують вибіркові експрес-тести на антиген. Якщо у когось з іноземних туристів виявлять позитивний результат, його буде відправлено на ізоляцію до спеціального центру.

Всі подорожуючі повинні мати підтвердження бронювання та оплати організованого туру (ваучера), а також дотримуватися правил організованих груп з моменту прибуття в Туніс. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!