Як Україна змінює світ. У готелях та ресторанах Львова з'явилась нова двомовна газета

4531 0
Це вже дев’яте спеціальне друковане видання медіа-хабу «Твоє місто» і третє двомовне » українською та англійською.
Фото: Твоє Місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє Місто/Іван Станіславський

Tvoemisto.tv випустило газету українською та англійською мовами, у якій розповідаємо у доступній і лаконічній формі про те, як Україна змінює світ, чому інші країни навчились через війну в Україні, а також про ідею української свободи, відмінність українців і росіян та інші важливі контексти. 

Це вже дев’яте друковане видання медіа-хабу, видане українською та англійською. У ньому українські мислителі розмірковують про гідність, свободу та українське суспільство. Серед них – директор Українського наукового інституту Гарвардського університету Сергій Плохій, лідер гурту «Океан Ельзи» та громадський діяч Святослав Вакарчук, головний військовий капелан, радник глави УГКЦ Андрій Зелінський та дисидент, політв’язень та правозахисник Мирослав Маринович.

Публіцист та викладач Києво-Могилянської бізнес-школи Валерій Пекар розповідає про те, які світові правила не спрацювали та які уроки світ винесе з російсько-української війни. А професор Єльського університету Тімоті Снайдер називає 10 причин, чому перемога України важлива для світу.

Також у газеті можна прочитати короткі історії із відеопроєкту Тvoemisto.tv «На першій лінії» про тих, хто допомагає українцям перемогти у цій війні – на передовій чи в тилу.

Ключові теми травневого випуску газети «Твоє місто»:

  • Як Україна розбила російські наративи на полі бою та яка основна ідея української свободи;
  • Як Україна змінює світ;
  • 10 причин, чому перемога України важлива для світу;
  • Чим Львів є для путіна;
  • Як львів’яни допомагають перемогти у війні.  

 

Раніше, з початком повномасштабної війни росії проти України, медіа-хаб «Твоє місто» запустив спепроєкт для іноземних медіа Strong Ukraine, який допомогає іноземцям глибше зрозуміти Україну, її прагнення до свободи і незалежності, а також розкриває контексти російсько-української війни та контексти нашої країни. Більше про проєкт Strong Ukraine можна прочитати тут.

«Ми запустили проєкт Strong Ukraine, де розповідаємо усе про силу і мужність України. Без фейків, перебільшень та паніки. Готуємо фаховий аналіз, експертні думки і правдиві публікації. У нашій газеті – коротко про всі ці сенси і контексти війни. У такий спосіб ми хочемо допомогти світу зрозуміти Україну і разом зупинити військову агресію росіян», – пояснив керівник медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко.

Зазначимо, двомовна газета – українською та англійською мовами, вийшла тиражем у 5 тисяч примірників. Її можна знайти у готелях, ресторанах та кав`ярнях Львова. 

Нагадаємо, що вперше Tvoemisto.tv випустило друковане видання у квітні 2020 року. Відтоді друком вийшли вже 8 випусків «Твого міста».

Фото: Твоє місто/ Іван Станіславський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!