«Твоє місто» запускає щоденні поштові розсилки

8615 0
Відтепер ми дбатимемо, щоб Ви не пропустили нічого важливого!
Фото: prolviv.com

Фото: prolviv.com

Медіа-хаб «Твоє місто» запускає щоденні поштові розсилки. Прагнемо, щоб у цей складний час, наш читач міг читати наші новини у зручний для нього час та спосіб. 

Ми надсилатимемо інформацію про те, що ви могли пропустити за ніч та останню добу. Розсилка з найважливішими новинами та з підсумками за минулу добу буде надходити на вашу пошту щодня о 8:00. Стисло, лаконічно та про головне. Підписатися на неї можна за посиланням.

Також щопонеділка ви зможете отримувати підсумкову розсилку з найважливішими подіями за минулий тиждень та з «Висновками тижня, що минув». Підписатися на цю розсилку можна за посиланням.

Нагадаємо, наші звичні підсумки доби можна щодня, крім неділі, прочитати о 7:30, а підсумковиий огляд о 21:00 щонеділі на сайті Tvoemisto.tv

Крім цього, можна підписатися на нашого чат-бота  зі щоденною розсилкою.  

Будьте завжди в курсі усього найважливішого в цей непростий час разом із «Твоїм містом»!

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!