«Твоє місто» запустило видання у Чернівцях

2427 0
Новостворений медіа-хаб «Твоє місто. Чернівці» складається з онлайн-видання, онлайн-телебачення та дискусійної платформи.

Львівський медіа-хаб «Твоє місто» відкрив філію у Чернівцях. Офіційний запуск міського порталу «Твоє місто. Чернівці» відбувся 22 січня. Також новостворений медіа-хаб проводитиме онлайн-трансляції та відкриті дискусії, перша з яких – «Візія Чернівців-2020» – уже відбулась. За перші дві доби на паблік медіа у Facebook підписалися майже 1000 осіб.

Місія нового незалежного медіа – сприяти сталому розвитку громади через кращу поінформованість та створення можливостей для дискусій з важливих для громади питань.  Джерела фінансування медіахабу – внески учасників громадського об’єднання, серед яких є відомі підприємці міста з активною громадською позицією, а також плановані надходження від реклами і грантова підтримка міжнародних організацій. Одним із стандартів видання є обов’язкове маркування рекламних і партнерських публікацій.

«У Чернівцях ми керуватимемося тими ж принципами, що й у Львові – невтручанням учасників громадського об’єднання у редакційну політику медіа.  А дороговказом для роботи редакції є наші цінності, місія та внутрішні редакційні стандарти», – каже співзасновник медіа-хабу «Твоє місто», голова правління ГО «Твоє місто Львів» Тарас Яценко. «У новій команді – журналісти з Чернівців, і дуже важливо, що саме вони по-новому розповідатимуть про своє рідне місто та відкриватимуть його ще більше для всієї України» .

Головною редакторкою видання стала Христина Гаврилюк, яка дотепер працювала в проекті InfoKey, а директором – Олександр Білоус, який раніше працював завідувачем відділу охорони пам’яток історії та культури Чернівецького обласного центру з питань культурної спадщини та у німецькому футбольному клубі «SV 09 Arnstadt».

Команда Твоє місто. Чернівці

«Твоє місто» – мультимедійний хаб, що включає в себе міський портал, міську дискусійну платформу,  онлайн-телебачення, громадську організацію з розвитку якісної журналістики «Твоє місто Львів» та продакшн-студію. Співзасновниками ГО «Твоє місто Львів» є Тарас Яценко та Світлана Жаб’юк, а членами організації – майже два десятки львівських підприємців.  У 2016 році «Твоє місто»  отримало нагороду конкурсу «Обличчя міста», а у 2017 році – регіональну нагороду Національного конкурсу «Благодійна Україна». Окремі проекти організації підтримували такі міжнародні організації як European Endowment for Democracy, Міжнародний фонд «Відродження», МГО «Інтерньюз Україна». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!