TVORCHI презентували оновлену версію своєї пісні на «Євробачення»

4304 0
Гурт додав до пісні ще рядок, який прозвучить українською мовою.
Пресслужба гурту TVORCHI

Пресслужба гурту TVORCHI

Український гурт TVORCHI презентував оновлену версію своєї пісні Heart of Steel. Із нею вони будуть представляти Україну на пісенному конкурсі «Євробачення» у Ліверпулі цього року. Про це повідомили у соцмережах гурту.

Гурт додав до пісні ще один рядок, який прозвучить українською мовою: «Незважаючи на біль, я продовжую свій бій, світ палає, а ти дій».

Читайте також: Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні-2023

Нагадаємо, що у фінал українського відбору на «Євробачення» вийшли 10 музичних гуртів та виконавців. За спільними оцінками глядачів та журі перемогу у відборі здобув гурт TVORCHI. Пісенний конкурс відбудеться у Великій Британії. Після рішення, що подію наступного року неможливо провести в Україні з міркувань безпеки, Європейська спілка радіомовлення і телебачення розглянула низку варіантів з мовником-переможцем. У результаті обговорень саме BBC виступить організатором 67-го пісенного конкурсу «Євробачення». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!