У лютому на Львівщині відкриють тимчасові пункти вакцинації від кору

2956 0
До того часу триватиме інформаційна кампанія, а щеплення робитимуть в поліклініках.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

На Львівщині з 11 лютого планують відкрити тимчасові пункти вакцинації від кору, розповіла під час апаратної наради очільниця Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак, передає Львівський портал.

«Інформаційну кампанію розгортаємо: масова вакцинація до 11 лютого в закладах охорони здоров’я, з 11 лютого при потребі будемо розгортати тимчасові пункти вакцинації у навчальних закладах області, особливо у тих, де фіксують найбільше випадків кору. Це, зокрема, Львів, Дрогобич, Червоноград, Перемишлянський, Пустомитівський та Городоцький райони», – каже Ірина Микичак.

Читайте також: На Львівщині щотижня вакцинуються від кору до 1700 людей

Нагадаємо, про масштабну просвітницьку кампанію та довакцинацію дітей, які ще не мають щеплення, у тому числі тих, чиї батьки купили довідки про щеплення, говорила на брифінгу у Львові в. о. міністерки охорони здоров'я Уляна Супрун.

Зазначимо, за словами головної епідеміологині Львівщини Наталії Тімко, інфекційні відділення лікарень переповнені, медики перепрофільовують для хворих на кір, які мають бути ізольовані, інші відділення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!