Тимчасовий заступник голови Львівської облради склав повноваження

1818 0
Євген Гірник подав заяву на складення повноважень за особистим бажанням.
Фото Євгена ГірникаFacebook

Фото Євгена ГірникаFacebook

Тимчасовий перший заступник голови Львівської облради Євген Гірник написав заяву про складання повноважень. Про це він повідомив у своєму Facebook.

«На жаль, проблеми зі здоров'ям та необхідність тривалої реабілітації не дозволяють мені повноцінно виконувати свої обов'язки», − пояснює він.

Читайте також: Якою нерухомістю володіє Львівська облрада 

Зазначимо, що депутати ЛОР ще 1 грудня 2020 року затвердили заступників ексголови Львівської обласної ради Ірини Гримак. Першим заступником голови ради став представник від «Батьківщини» Євген Гірник, а заступником – від «Слуги народу» Юрій Холод.

6 квітня цього року депутати Львівської обласної ради відправили у відставку Ірину Гримак. Це рішення підтримало 48 депутатів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!