Тимошенко підтвердив своє звільнення з Офісу президента

863 0
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення з посади. Відповідну заяву він опублікував у своєму телеграм-каналі.

«Прошу звільнити мене з посади заступника керівника Офісу президента України за власним бажанням», - йдеться у документі.

Нагадаємо, Тимошенко працював в ОП з 2019 року. Восени з'ясувалось, що Тимошенко їздить на позашляховику "Chevrolet Tahoe", який компанія "General Motors" передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій.  Сам посадовець це не заперечував, але пояснював, що їздить на ньому в деокуповані райони, а машина перебуває на балансі Державного управління справами.

За даними ЗМІ, замість Тимошенка на посаду планують призначити голову військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу.

Читайте також: Арестович написав заяву про звільнення з Офісу президента

Крім того, у відставку підуть глави Сумської, Дніпропетровської, Запорізької і Херсонської обласних військових адміністрацій.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!