Тюльпани не тільки Львову. Нідерланди планують передавати квіти в інші міста України

1686 0
У майбутньому голландські тюльпани планують передавати в інші міста України

Цьогоріч Львів отримав він Нідерландів 10 сортів різних видів тюльпанів у загальній кількості 125 тисяч. Їх висадили у 60 локаціях міста. У майбутньому голландські тюльпани планують передавати в інші міста України. Про це повідомив під час брифінгу Еміль де Севрен Жаке, голова торгово-промислової палати Амстердам-Україна, почесний консул України в Королівстві Нідерланди. 

«Нідерланди у всіх сферах підтримують Україну, я був одним із ініціатором відправити тюльпани. Цьогорічній проєкт перший, у майбутньому плануємо його розширити на інші міста України, не тільки радувати Львів. Щороку ми намагаємось залучити більше партнерів до цього. Ми дуже задоволені результатом. Найбільше мені подобається висадка тюльпанів у центрі міста, жовтого кольору», – каже він.

 

Читайте також: Квітучі локації Львова

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!