Тиждень без підзарядки: для iPhone розробили новий акумулятор

2881 0
Британська фірма Intelligent Energy заявила, що їй вдалося розробити акумулятор, що дозволяє iPhone 6 протягом тижня працювати без підзарядки.
фото: REUTERS

фото: REUTERS

При цьому, як стверджує компанія, для використання нових елементів живлення не потрібно змінювати розмір або форму гаджета. Єдина косметична відміна від звичайних апаратів полягає в наявності вентиляційних отворів на задній стороні - для водяних випарів.

Кореспондент видання зміг в штаб-квартирі компанії в Лафборо побачити прототип iPhone з новим акумулятором. Заповнення газоподібного водню в елементі живлення здійснюється через отвір, конструктивно схожий з гніздом для підключення навушників.    

Читайте також: 10 функцій iPhone, про які ви не знали      

Для комерційного запуску компанія розробляє одноразовий картридж, що вставляється в нижню частину майбутніх смартфонів і містить достатню кількість воднемісткого порошку для роботи протягом тижня без підзарядки.

Intelligent Energy заявила, що в даний час розраховує ціну продажу елементів. Вважається, що Intelligent Energy тісно співпрацює з Apple. У той же час головний виконавчий директор компанії Генрі Вінанд ці чутки коментувати відмовився. При цьому він заявив, що, наскільки відомо, пристрій з такими характеристиками до цього ще ніхто не робив.

Джерело: Уніан

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!