У авіакомпанії Ryanair повідомили, коли планують відновити роботу в Україні

1014 0
До російського вторгнення Ryanair була другим за величиною авіаперевізником в Україні.
ФОТО: THEENERGYST.COM

ФОТО: THEENERGYST.COM

Ірландський лоукостер Ryanair планує відновити польоти в Україну протягом двох тижнів після закінчення війни й відкрити 30 маршрутів з кількома локальними базами протягом першого року діяльності. Про це сказав гендиректор авіакомпанії Майкл О’Лірі на конференції Bloomberg New Economy Gateway Europe в Ірландії.

Він розповів, що Ryanair взяла на роботу близько 60 українських пілотів та 80 членів екіпажу в очікуванні на відкриття польотів.

Читайте також: У Ryanair заявили про завершення ери дешевих авіаквитків

«Ми зможемо полетіти туди приблизно за два тижні. Ми активно шукаємо способи й вивчаємо можливості для повернення в Україну», – сказав він.

Також гендиректор авіакомпанії прогнозує, що відбудова України створить величезні можливості для європейського бізнесу, а авіація відіграватиме ключову роль, тому що «росіяни, ймовірно, знищать дороги й мости дорогою на вихід».

Агентство зазначає, що до російського вторгнення Ryanair була другим за величиною авіаперевізником в Україні. Гендиректор вважає, що після настання миру вона стане №1. Водночас Європейська організація з безпеки аеронавігації припускає, що обмеження на польоти цивільної авіації у повітряному просторі України можуть зберегтися на тривалий період.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення росії усі авіакомпанії припинили польоти в та з України. У Ryanair обіцяли стати першою авіакомпанією, що повернеться в Україну, як тільки це буде безпечно.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!