У березні відбудеться прем’єра містичного трилера, який знімали у Львові

1950 0
Склад акторів у стрічці – інтернаціональний.
Фото: cinema.in.ua

Фото: cinema.in.ua

Через місяць відбудеться прем’єра українського містичного трилера «Еґреґор», частину якого навесні 2020 року знімали у Львові. Режисером містичного трилера «Еґреґор» став Станіслав Капралов, а продюсером – Сергій Лавренюк. Головну героїню зіграла акторка Олена Лавренюк, яка виконала головні ролі у фільмах «Кава з кардамоном», теж відзнятому у Львові, та «Dzidzio контрабас».

Читайте також: Ізраїльська кінокомпанія зніме на Львівщині фільм про Другу світову війну 

 Загалом стрічка «Еґреґор» зібрала інтернаціональний акторський склад. У картині знялися американський актор Омрі Роуз, відомий своєю участю у фільмі «Непокора» (2018) і «Ліга справедливості» (2017), Валерія Караман – партнерка Віллема Дефо і Роберта Паттінсона по фільму «Маяк» (2019), та Анджей Зелінський, відомий своїми ролями в серіалі «Ватага» виробництва HBO і фільмі «Піаніст» (2002) Романа Поланскі.

Читайте також: Стало відомо, коли вийде в прокат фільм «Я, «Побєда» і Берлін» за книгою Скрябіна

Також глядачі побачать зірку польського кінематографу Данієля Ольбрихського, улюбленого актора відомих режисерів Анджея Вайди, Кшиштофа Зануссі та Єжи Гоффмана. Він знявся у відомих історичних монументальних стрічках та отримав безліч нагород за свою працю, у досі у 76 віці не залишає кіносцену.

В одному з епізодів також знявся міський голова Львова Андрій Садовий.

Фільм представлений виробництва компанії Solar Media Entertainment. Зйомки відбувалися у кілька етапів у різних країнах та містах. В Україні це Львів та Київ, у Польщі – Варшава, а в США – Нью-Йорк. Ко-продюсерами з польської сторони стали Bow and Axe Entertainment, з американської – продюсер Як Фішер.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!