Київ

У боях на Донеччині загинув мешканець Ірпеня, який допомагав шукати і ховати загиблих під час окупації Київщини

510 0
Тепер і сам Герой спочине у рідній землі
Андрій Трохименко

Андрій Трохименко

Цього тижня, 14 лютого, у боях за Україну загинув мешканець Ірпеня Київської області Андрій Трохименко. Про це повідомив очільник міста Олександр Маркушин.

«Серце Андрія назавжди зупинилось у день всіх закоханих — від ворожого мінометного обстрілу на Донеччині. Вдома на захисника чекали мати, дочка, брат та дві сестри. Про місце та час прощання з Андрієм Трохименко повідомлю пізніше», — зазначив Маркушин.

Він нагадав, що під час бойових дій в Ірпінській громаді Андрій допомагав шукати та ховати убитих росіянами цивільних.

«Тепер і сам Герой спочине у рідній землі», — підсумував Маркушин.

В Ірпінській міськраді розповіли, що Андрій народився у Михайлівці-Рубежівці, у підлітковому віці з сім’єю переїхав до Ірпеня. Тут закінчив тоді ще школу, а нині Ліцей №17. Здобув спеціальність кухаря у СПТУ-26 в Бородянці.

По закінченню навчання служив в армії. Перед повномасштабним вторгненням працював у компанії з виробництва обладнання для гідротерапії та ванн.

Під час російської атаки на Ірпінську громаду залишився у місті. До війська мобілізувався торік, служив гранатометником.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!