У боях за Київ загинув 21-річний військовий із Львівщини

66710 0
Офіцер, командир танку загинув вчора ввечері, 25 лютого, під Києвом.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

У боях за Київ вчора ввечері, 25 лютого, загинув офіцер, командир танку із Сокільників, що біля Львова Віталій Сапило. Про це повідомили у Сокільницькій територіальній громаді.

Читайте також: Як допомогти армії і переселенцям у Львові. Підбірка ініціатив

«Важка втрата у Сокільниках. Сапило Віталій Романович. 3.09.2000-25.02.2022. Офіцер, командир танку, загинув вчора ввечері у бою під Києвом. Співчуваємо рідним, стоїмо поруч з ними у їхній біді, схиляємо голову. Вічна Пам'ять, Вічна Слава Герою», – йдеться у повідомленні.

За оперативними даними МОЗ, від рук загарбників за три дні російського вторгнення загинули 198 українців, з них 3 дітей. 1115 людей отримали поранених, зокрема 33 дитини.

connect_to_our_telegram_image

Нагадаємо, що Київ вступив у фазу оборони. Там ведуться запеклі бої. На станції метро «Берестейська» українські війська знищили російську колону у складі двох легковиків, двох вантажівок й танку. Перед тим противник атакував одну із військових частин у Києві на Проспекті Перемоги. Сьогодні вранці, 26 лютого, у Києві у багатоповерховий будинок на вул. Лобановського 6а, поблизу аеропорту «Київ» (Жуляни), влучила ракета. Укранські військові продовжують знешкоджувати диверсійнні групи росіян.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!