У боях за Україну загинули двоє бійців зі Львівщини

5736 0
Андрій Семків та Степан Костур полягли у боях з окупантом
Фото умовне

Фото умовне

Андрій Семків

У бою з окупантом загинув воїн Андрій Семків зі Львівщини. Йому було 25 років. Про це повідомила Червоноградська міська рада.

«До Небесного Легіону Героїв відійшов 25 -річний Семків Андрій Володимирович, який 11 липня загинув на Харківщині. У скорботі за Воїном мама, рідні, друзі, побратими», – йдеться у повідомленні. 

Степан Костур

Захищаючи Україну у бою загинув Андрій Слопак, родом зі Львівщини. Про це повідомила Новороздільська міська рада.

«У бою біля населеного пункту Роботине захищаючи свободу та незалежність нашої країни, загинув наш земляк із села Берездівці Костур Степан Васильович», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!