У боях за Україну загинув випускник УКУ

4651 0
Прощання із Тарасом Гайдуком найімовірніше відбудеться у п'ятницю, 11 березня.
Фото: ФБ Тарас Гайдук

Фото: ФБ Тарас Гайдук

У боях за Україну загинув 31-річний випускник Українського католицького університету Тарас Гайдук. Про це пишуть у соцмережах друзі та знайомі Тараса.

«Війна забирає найкращих. Найкращих своїх синів. Мав честь вчитися у тебе, набиратися досвіду та знання. Студент УКУ. Дякую тобі за любов до України, за життєву позицію та твою світлу душу», – каже Орест Когут.

Читайте також: На Львівщині зустріли Героя Ігоря Матіїшина, що загинув у боях за Україну

«Ми познайомилися у вересні 2016-го на іспитах до аспірантури історичного факультету. Він міг стати талановитим вченим, але обрав своєю місією захист Вітчизни. Усміхнений, ерудований, принциповий. Таким він назавжди лишиться у пам’яті. Спочивай з миром, друже», – зазначив Костянтин Куцов.

Як йдеться у повідомленні УКУ, Тарас Гайдук був випускником магістерської програми з історії Українського католицького університету (2015 р.). Прощання з Героєм України, найімовірніше, відбудеться у п'ятницю, 11 березня, о 13:00 на Пагорбі Слави в Ужгороді.

Нагадаємо, що сьогодні, 9 березня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла сьогодні, попрощались із трьома військовослужбовцями, які полягли за Україну в бою з російськими окупантами – Василем Вишиваним, Дмитром Котенком та Кирилом Морозовим. Учора, 8 березня, громада Львівщини провела в останній путь двох бійців 80-тої окремої десантно-штурмової бригади Віктора Дудара та Івана Коверзнева, які спочили на Личаківському цвинтарі у Львові.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!