У бою з окупантами загинули троє захисників із Львівщини

4620 0
Іван Точилов, Павло Боднар та Василь Федина загинули у бою з російськими загарбниками.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

29 березня під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності України в районі бойових дій біля Білогорівки Луганської області загинув мешканець с. Лісок молодший сержант Іван Точилов. Про це повідомили у Буській територіальній громаді Львівської області.

«Буська міська рада висловлює найщиріші співчуття  рідним та близьким, односельчанам, всім, хто знав і любив Івана… Нехай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати… Герої не вмирають… Вони покидають поле бою на землі і ангелами у складі небесного війська оберігають рідну землю та свій народ», – йдеться в повідомленні громади.

Про дату, час та місце похорону повідомлять додатково.

На війні з росіянами загинув рядовий, розвідник механізованого батальйону військової частини, уродженець Стрия 39-річний Павло Боднар. Як повідомили у Стрийській міськраді, військовий понад два місяці вважався безвісти зниклим після бойового зіткнення з ворогом поблизу Опитного Бахмутського району. Тіло воїна врешті знайшли та опізнали.

Навчався у школі №9 та в училищі №8. До війни проживав у с. Грабовець. Із липня минулого року боронив свободу України. 

Зустріч відбудеться сьогодні, 4 квітня, о 12.00 в П‘ятничанах. Парастас – 4 квітня о 19.00. Похорон – 5 квітня, о 12.00 (храм Благовіщення м. Стрий).

Читайте також: У боях за Київ загинув 21-річний військовий із Львівщини

На фронті загинув захисник Василь Федина 1985 року народження з Ялинкуватого.

«Немає слів, щоб висловити жаль. Щирі співчуття родині та близьким. Світла пам‘ять нашому Герою!», – йдеться в повідомленні Славської селищної ради.

Про зустріч Героя повідомлять згодом.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!