У бою з окупантами загинув 25-річний Герой зі Львівщини. Його вважали зниклим безвісти

10011 0
Василь вважався зниклим безвісти.
Фото умовне

Фото умовне

На війні загинув Василь Стец – випускник дрогобицької школи. Про це повідомило видання Media Дрогобиччина.

Стец Василь Сергійович народився в місті Дрогобичі, навчався в Дрогобицькій СШ №2. Після закінчення 9 класу в 2013 році переїхав на Буковину. Здобував освіту у ВПУ м.Заставни Чернівецької обл. за спеціальністю маляр-штукатур.

Після випуску з училища деякий час працював за професією в Чернівцях.

У 2021 році підписав контракт і служив у військовій частині А 3715. Проходив навчання в Старичах Львівської обл. До повномасштабної війни в Україні був учасником бойових дій у Донецьку.

Василь був одним із перших, хто зустрів російського окупанта на землях Київщини. Загинув воїн ще 11 березня 2022 року в селі Людвинівка Київської області від ворожого авіаудару. Довго не могли ідентифікувати останки тіл, загиблих у той день. Василь вважався зниклим безвісти, і родина довгих п’ятнадцять місяців не припиняла його пошуки. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!