Під час артилерійського обстрілу загинув тероборонівець зі Львівщини

5947 0
Вдома на чоловіка чекали мати, дружина, двоє дітей та сестра.
Фото умовне

Фото умовне

Під час артилерійського обстрілу загинув боєць тероборони з Новояворівська Сергій Сіданич. Про це повідомили в Новояворівській міській раді.

Герой загинув у віці 38 років. Молитовна зустріч Героя відбудеться 6 липня о 11:00 год навпроти пам’ятника Івану Мазепі. Прощання та чин похорону відбудеться в четвер, 6 липня, о 15:00 год в храмі Покрова Пресвятої Богородиці ПЦУ м.Новояворівськ. Поховають українського бійця на цвинтарі в Новояворівську.

Сергій Сіданич народився 19 березня 1985 року в селі Шумʼяч Турківського району. У 2000 році закінчив Новояворівську школу №1, опісля вступив до Новояворівського училища. У 2003-2005 роках Сергій проходив строкову службу в 95 окремій десантно-штурмовій бригаді. Працював будівельником на підприємстві «Балмікс». Він мужньо воював практично із самого початку повномасштабної війни у складі 103 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Майже півтора року на передовій, проте 3 липня 2023 року під час артилерійського обстрілу життя Сергія обірвалося.

Вдома на чоловіка чекали мати, дружина, двоє дітей та сестра.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!