У бою з ворогом загинули двоє воїнів із Львівщини

3833 0
Вони загинули, захищаючи Україну.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На війні з російськими окупантами загинув Андрій Дорош з Львівщини 1981 року народження, військовослужбовець Національної гвардії України. Псевдо Смерека. Про це повідомили у Стрицській міськраді.

Народився у селі Миртюки Стрийської громади, навчався у школі №1 м. Стрия, закінчив її на відмінно, здобув професію інженера-геолога. Працював за фахом на різних підприємствах і зрештою став головним геологом у м. Києві. Останні роки проживав із сім’єю у столиці. Брав активну участь у Революції Гідності. Після повномасштабного вторгнення відвіз сім’ю до Стрия, а сам повернувся захищати Київ і вступив до лав Нацгвардії.

Читайте також: На війні загинули чотири Герої-авіатори з Львівщини

Останні місяці брав участь у важких боях у Сіверодонецьку, Краматорську, Білогорівці, під Бахмутом. Там і загинув.  Без чоловіка залишилась дружина Ольга, без батька – донька Вікторія. Втратила сина мати Марія.

Також, захищаючи Україну, загинув воїн з Рудківської громади Богдан Стецьків 1996 року народження. Він поліг, виконуючи бойове завдання 23 квітня цього року на Бахмутському напрямку.

Як повідомили у Самбірській міськраді, чоловік працював інспектором прикордонної служби, був старшим солдатом, житель с. Купновичі.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!