У бою з ворогом загинули троє захисників із Львівщини

4996 0
Богдан Вода, Роман Гвоздецький та Роман Бурко загинули на війні з окупантами.

Богдан Вода

У бою з російськими окупантами загинув захисник із Львівщини Богдан Вода. Йому було 29 років. Про це повідомила Зимноводівська сільська рада територіальної громади/

Герой загинув 29 січня від вогнепальних кульових поранень. Він добровольцем пішов на фронт і мужньо боровся, відстоюючи свободу Батьківщини. 

Роман Гвоздецький та Роман Бурко 


Великомостівська територіальна громада втратила двох захисників, які поклали життя в боротьбі з окупантом. На війні з ворогом загинули Роман Гвоздецький та Роман Бурко. 

Роман Гвоздецький був жителем с. Бутини. Йому було 29 років. Загинув 29 січня від вогнепального поранення голови. Роман Бурко проживав у с. Стремінь. Йому було 32 роки. Загинув під час обстрілу противником на Донеччині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!