У бою за Незалежність України загинув військовий зі Львова Ігор Хрупа

10186 0
Про чин похорону обіцяють додатково повідомити.
фото: Tanya Andrushchyshyn/Фейсбук

фото: Tanya Andrushchyshyn/Фейсбук

У бою за Незалежність України загинув військовий зі Львова Ігор Хрупа. Зі слів рідних, додому його привезуть у неділю, 24 квітня. Про це повідомили у львівському ліцеї імені Василя Симоненка, яку колись закінчив Герой, а нині там навчаються його діти – син і донька.  

«Веселий, життєрадісний, добрий. Справжній патріот. Таким він залишиться в наших серцях. Вічна пам'ять та царство небесне Герою. Щирі співчуття рідним та близьким», – йдеться в повідомленні навчального закладу.

Читайте також: Біля Попасної загинув молодший сержант Михайло Яремчак із Львівщини

Про чин похорону обіцяють додатково повідомити. Планують, що попрощаються з Ігорем Хрупою у церкві святих Володимира та Ольги. Також мешканців просять гідно зустріти Героя, а поки що молитися за упокій душі.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!