У бою за Україну загинув львівський журналіст та військовий Віктор Дудар

6147 0
Захисник України загинув у бою з російським ворогом на Миколаївщині.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

У бою з ворожими окупантами в Миколаївській області загинув жовківчанин, журналіст та один з найкращих бійців зі Львівщини Віктор Дудар. Про це повідомив голова Жовківської територіальної громади Олег Вольський.

Читайте також: Президент Зеленський підписав указ про присвоєння звання героїв 15 захисникам

«Жовківська громада в скорботі. В Миколаївській області, від рук російського ворога, загинув жовківчанин Дудар Віктор Васильович. Щирі співчуття дружині Оксана, доньці Софії, родині, близьким, друзям та усьому українському народу. Ми втратили одного з кращих. Вічна пам’ять Герою», – написав він.

Також про сумну звістку повідомила журналістка та співзасновниця «Дивись.info» Наталя Улинець.

«Це один із кращих бійців з Львівщини – Віктор Дудар. Чоловік нашої Оксани Дудар та батько Софії Дудар, наших редакторок Дивись.info, пройшов війну на Сході, журналіст. Господи, Вікторе! Вічна слава Тобі! Нема слів. Біль страшний. Вітя... Гори в пеклі, страшна орда», – написала вона.

Редакція Tvoemisto.tv висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. 

Нагадаємо, що в запеклій боротьбі українського народу проти російських окупантів вже загинули чотири випускники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!