Київ

У Бучі планують модернізувати водоканал за підтримки Європейського інвестиційного банку в Україні

459 0
Наразі увага і ресурси спрямовані на приведення до належного стану об'єктів водопостачання та водовідведення

Європейський інвестиційний банк в Україні допоможе модернізувати Бучанський водоканал. Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук після візиту у Бучу голови Європейського інвестиційного банку в Україні Жана-Еріка де Загона.

За його словами, зараз йдуть перемовини із Європейським інвестиційним банком в Україні стосовно розвитку Бучанського водоканалу. Деякі проєкти вже в роботі.

«Маємо чітку стратегію розвитку водопостачання у Бучанській громаді. Частину реалізуємо з корейськими партнерами, а частину — залучимо на місцевому рівні. Бо спадщина, яка нам дісталася від сусідньої громади, дійсно у незадовільному стані», — сказав Федорук.

До повномасштабного вторгнення російських військ на територію регіону, громада мала підписані угоди про фінансування будівництва Бучанської школи №1 та Бучанської гімназії №2. Але зараз на цих об'єктах є затримки у проведенні тендерів.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!