Київ

У Бучі створили сквер пам’яті вбитих росіянами цивільних

405 0
У висадці дерев взяли участь родини загиблих.

У Бучі створили Сквер памʼяті «03.22», де висадили іменні дерева у пам’ять про цивільних, які стали жертвами російської окупації та були вбиті у березні 2022 року. Про це повідомив міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Сквер розташований на перехресті вулиць Яблунської та Назарія Яремчука у Бучі. Тільки по вулиці Яблунській вбили і закатували 78 містян.

«Сквер пам’яті “03.22” стане не лише символом минулого, але й відображенням нашої віри у майбутнє, де ми будемо пам'ятати та вшановувати усіх бучанців, які загинули від рук жорсткого ворога», — зазначив Анатолій Федорук.

У висадці дерев взяли участь родини загиблих.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!