Київ

У Бучі завершують реконструкцію вулиці Вокзальної

841 0
Американські партнери, як було заплановано раніше, відновили 50 будинків раніше терміну.
Фото: GEM

Фото: GEM

Американська некомерційна організація Global Empowerment Mission (GEM), що надає допомогу українським біженцям та громадам, починаючи з 2-го дня російського вторгнення в Україну, завершує реконструкцію 2,5 км вулиці Вокзальної у Бучі. Про це повідомили у пресслужбі.

Разом із Фондом Говарда Г. Баффета, Бучанською міською радою, організацією "Якість життя" та іншими партнерами GEM завершує реконструкцію вулиці Вокзальної у Бучі: загалом відбудовано 50 будинків, 12 з яких побудовано з нуля, в інших проведено капітальний або легкий ремонт залежно від ступеня руйнування. Реконструкція проводилася в рамках програми "Надія для Бучі".

«Рік тому вулиця Вокзальна у Бучі стала місцем найбільших руйнувань після наступу російських військ на Київ. Зруйновані будинки, спалені танки, трупи на дорозі – весь світ побачив світлини вулиці Вокзальної, які продемонстрували звірства росії над мирним населенням Бучі», – сказав засновник і президент GEM Майкл Каппоні.

Проєкт реконструкції вулиці Вокзальної реалізовано в рамках програми "Надія для Бучі". Програма стартувала в червні 2022 року. Разом із міською радою GEM та партнери організації почали відновлення найменш пошкоджених об’єктів, аби повернути переселенців додому та відновити життя громади.

Додамо, що програма передбачає відновлення пошкоджених росіянами багатоквартирних та приватних будинків, шкіл і медичних закладів. Окрім вулиці Вокзальної, GEM провела реконструкцію 164 будинків, 7 шкіл, 8 лікарень, 2 дитсадків та 7 багатоквартирних будинків.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!