Київ

У Будинку природи в Києві з’явився унікальний акваріум на 4 тисячі літрів

799 0
Київський Будинок природи анонсував створення біотопного акваріуму.
Фото Київського Міського Будинку Природи

Фото Київського Міського Будинку Природи

У басейні на 4 тис. літрів води фахівці спробують відтворити підводний світ річок з дощових лісів Амазонії. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Будинку природи.
 
Фахівці з акваріумістики створили перший у Будинку природи біотопний акваріум Амазонії, у межах освітнього проєкту та популяризації біотопних акваріумів, які відтворюють підводний світ водойм з різних екзотичних куточків земної кулі.
 
Біотопний акваріум – це штучно створена водна екосистема, умови якої максимально наближені до природних. Це сучасний напрям акваріумістики, який тільки набирає обертів.
 

Водойма знаходиться в процесі формування і буде постійно оновлюватись і поповнюватись новими видами рідкісних риб і рослин. 

Ознайомитсь з першим біотопним акваріумом всі бажаючі мають змогу за адресою: вул. Рогнідинська, 3, метро Палац спорту (вхід з двору). Вартість вхідного квитка: дорослий – 50 гривень.; дитячий та пільговий – 30 гривень.

 
 
ТЕГИ: акваріум

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!