Інновації та підприємництво на Червоноградщині. Як розвивати мікрорегіон

1038 0
Сьогодні – перший день події. Tvoemisto.tv транслюватиме на своїх сторінках в YouTube та Facebook.
фото умовне

фото умовне

У Червонограді відбудеться форум та хакатон «Мейкерство, інновації та підприємництво в Червоноградському вугільному мікрорегіоні», які об’єднають досвідчених економістів, власників успішних бізнес-проєктів, керівників підприємств, міжнародних експертів та амбітних людей, що прагнуть розпочати власну справу або на шляху реалізації стартап-ідей. 

За словами організаторів ці заходи стануть поштовхом до розвитку мікрорегіону як економічного кластеру, оскільки його потенціал та ресурси є перспективними. На учасників очікує зустріч з успішними підприємцями з різних галузей, які вже пройшли шлях від ідеї до створення власного бізнесу. Окрім цього, експерти, представники місцевої влади, провідні економісти та менеджери розкажуть про особливості справедливої трансформації, яка активно розпочинається в Україні для підтримки переходу від використання вугілля в економіці до стійких альтернатив.

В межах хакатону проведуть тренінг «Інструменти розвитку та стимулювання підприємницької діяльності» для держслужбовців і представників органів місцевого самоврядування з метою підвищення їх спроможності підтримувати бізнес та розвивати підприємницьке середовище територіальних громад Червоноградського району.

Форум відбудеться сьогодні, 8 лютого, об 11:00 год за адресою проспект Шевченка, 5а, а хакатон 9 лютого об 11:00 на вул. Стуса, 17.

Щоб потрапити на заходи потрібно зареєструватися:

Додамо, що форум є однією із багатьох активностей в межах проєкту «Мейкерство, інновації та підприємництво в Червоноградському вугільному мікрорегіоні», який реалізується ГО «Tech StartUp School» та спрямований на розвиток креативної та підприємницької активності.

Метою проєкту є створення сприятливого середовища для розвитку молодіжних бізнес-ідей, що буде досягнуто за допомогою освітніх навчальних програм та побудови мережі менторів і фахівців.

Проєктом передбачена навчальна складова, створення відкритого FABLAB простору та центру трансферу технологій для підтримки потенційних мейкерів і підприємців.

Цільовою аудиторією є студенти, стартапери та усі, хто мріє побудувати власний бізнес.

Захід фінансується Федеральним міністерством економіки і захисту клімату Німеччини (BMWK) та підтримується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у межах проєкту «Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України».

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!