У Чорнобильській лікарні у Львові з'явився новий керівник

12574 0
Досі Роман Кізима очолював Клініку дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку .
Фото: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр

Фото: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, який ще називають Чорнобильською лікарнею, з'яився новий керівник. Ним став Роман Кізима, який досі очолював в Клініку дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку.

Джерело: ЗУСДМЦ

«Від сьогодні виконую обов'язки директора Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.Це була, є і буде #особливадитячалікарня, велика честь та відповідальність допомогти розвивати та робити її ще особливішою з файними людьми», – зазначив Роман Кізима.

Читайте також: Як зі Львова евакуюють онкохворих дітей до Польщі. Фоторепортаж

Додамо, що Роман Кізима працював у центрі понад 14 років – дитячий онколог, і як активний адвокат інтеграції української дитячої онкології в основні міжнародні тренди. Він є одним із співорганізаторів міжнародного проєкту евакуації онкохворих дітей #SAFERUkraine у Польщу зі сторони України.

Нагадаємо, що Роман Кізима взяв участь у проєкті відеоісторій «На першій лінії», яке запустив медіа-хаб Тvoemisto.tv. Детальніше про його історію читайте за посиланням.
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!