У Deutsche Bahn офіційно підтвердили домовленості з Україною щодо Укрзалізниці

1657 0
Ідеться про консультування українського підприємства, а подробиці угоди стануть відомі у лютому.
ілюстративне фото: Главком

ілюстративне фото: Главком

Німецька компанія Deutsche Bahn, що займається питаннями інфраструктури, мобільності й транспорту, консультуватиме ПАТ «Укрзалізниця» у найближчі кілька років щодо підприємницької та технічної діяльності. Про це повідомляє пресслужба Deutsche Bahn.

«Подальші деталі співпраці, зокрема участь у питаннях оперативного управління, обговорюються», – ідеться у повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця планує ввести знижки на завчасно придбані квитки

Зазначається, що на початку лютого директор інфраструктури компанії Рональд Пофалла та представники українського уряду підпишуть у Києві угоду про стратегічне партнерство, у якій ітиметься про деталі співпраці.

Нагадаємо, 22 січня прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що Міністерство інфраструктури та німецька компанія підписали «Меморандум про взаєморозуміння», у якому ідеться про стратегічне партнерство для обміну досвідом та практиками для підвищення ефективності перевезень в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!