У «Дії» проводять опитування за найкращу воєнну марку

641 0
Користувачам пропонують обрати одну марку з десяти запропонованих.

Сьогодні, 13 лютого, у застосунку «Дія» розпочалося опитування про найкращу воєнну марку. Минулого року українці вже обирали дизайн марок, але тепер можуть проголосувати за найкращу з них. Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров у Telegram.

«Опитування триватиме до 20 лютого. Вдячний кожному українцю, який допомагає будувати електронну демократію», - йдеться у повідомленні.

На звання найкращої претендують 10 марок:

Вільні. Незламні. Непереможні

Доброго вечора, ми з України!

Зброя Перемоги

Кримський міст на біс!

Переможного Нового року!

Пес Патрон

Русскій воєнний корабль, іді … !

Слава Збройним Силам України!

Українська Мрія

Херсон – це Україна!

Читайте також: «Укрпошта» вводить в обіг марку, присвячену «Щедрику»

Взяти участь в опитуванні можна у додатку «Дія». Потрібно обрати Послуги, а далі – Опитування. Серед переліку буде голосування за улюблену марку.

Нагадаємо, що раніше «Укрпошта» ввела в обіг марку «Щедрик. Carol of the Bells». Вона приурочена 100-річчю з моменту презентації музичного твору «Щедрик» на сцені в Карнегі-Холі в Нью-Йорку. Ця марка стала заключною в циклі марок, випущених в 2022 році. 

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!