У «Дії» запустили нову послугу для підприємців

1044 0
Така послуга в «Дії» коштуватиме 190 гривень.
Фото: nv.ua

Фото: nv.ua

На порталі «Дія» запустили нову послугу для підприємців. У додатку відтепер можна внести зміни до прізвища, ім'я, по батькові та місцеперебування ФОП онлайн. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі. 

«Не потрібно йти до міської ради, ЦНАПу чи нотаріуса, чекати в черзі, заплатити 250 грн, щоб подати заяву та знову чекати кілька діб доки її опрацюють», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У застосунку «Дія» з'являться нові послуги для бізнесу

Щоб скоритатися послугою на порталі «Дія», потрібно заповнити заяву,‎ зачекати добу на її розгляд, оплатити 190 гривень.

Нагадаємо, із квітня у застосунку «Дія» з’явилась можливість автоматично реєструвати ФОП без посередництва людей та сплачувати податки за допомогою прив’язаної у додатку картки.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!