Україна

У «Дії» з’являться дипломи та шкільні атестати

1857 0
Наразі триває бета-тестування цієї функції.
Фото умовне

Фото умовне

У «Дії» з’являться документи про освіту, зокрема це дипломи та свідоцтва про закінчення школи. Про це повідомив очільник Мінцифри Михайло Федоров.

Наразі триває бета-тестування функції, і кожен охочий українець, старший за 14 років і який має ІПН, може долучитися до тестування. Федоров підкреслив, що це значно полегшить процес працевлаштування або вступу до університету, адже не буде необхідності шукати диплом чи атестат про освіту. Такі зміни також стосуватимуться українців, які перебувають за кордоном – більша кількість документів тепер буде доступна в електронному форматі через єдиний сервіс.

«Запрошуємо до участі в бета-тестуванні, поділіться своїми враженнями та оцініть нову послугу. Давайте разом зробимо її зручнішою»– звернувся міністр цифрової трансформації.

Читайте також: Федоров заявив, що у «Дії» не планують проводити виборів

Нагадаємо, що віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував запуск послуги онлайн-шлюбу за допомогою відео в мобільному застосунку «Дія» вже найближчим часом. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!